Christelijke sekswinkel

De sekswinkel voor christelijke mensen!

#christelijke sekswinkel

Christelijke sekswinkel - geniet van intimiteit

Voor veel mensen is seks en intimiteit iets waar je niet over praat. Met onze christelijke sekswinkel willen we hier verandering in brengen! Ben jij christelijk en op zoek naar goede informatie over intimiteit en fijne seksspeeltjes? Lucyx helpt je graag op weg! 

christelijke sekswinkel

Lucyx ziet het als haar missie om getrouwde stellen in staat te stellen om binnen het huwelijk seksualiteit te kunnen en mogen beleven. Binnen het huwelijk mag er wat ons betreft volop van seks genoten worden. Dat is de reden dat wij een christelijke sekswinkel zijn begonnen. In onze christelijke sekswinkel zijn de fijnste seksspeeltjes te vinden. Wij bieden zowel seksspeeltjes voor koppels aan als voor het individu. Natuurlijk is onze christelijke sekswinkel er niet alleen voor christenen. Ook als niet-christen ben je van harte welkom om inspiratie op te doen, informatie door te nemen en door seksspeeltjes te kopen! 

Vraag & antwoord:

Waarom een christelijke sekswinkel?

Misschien ben je via Google (of een andere zoekmachine) op onze website terecht gekomen en vraag je je af ‘waarom een christelijke sekswinkel’? Terwijl er op internet genoeg (niet-christelijke) sekswinkels te vinden zijn. Wij hebben in onze omgeving gemerkt dat onder veel christenen een taboe heerst op het praten over seks. Dit terwijl seks en intimiteit binnen een relatie wat ons betreft juist heel mooi, goed & gezond is! 

Vraag en antwoord:

Wat kun je bij ons vinden?

Bij ons kun je tips vinden. Binnen het huwelijk mag er wat ons betreft volop van seks genoten worden. Maar hoe doe dat eigenlijk? Wat als er sprake is van een sleur? Of wat als er sprake is van onuitgesproken verlangens? In onze blog geven we tips. Ook kun je bij ons verschillende soorten seksspeeltjes vinden. 

seksspeeltjes voor christenen
Onze vraag aan jou:

Wat zie jij graag in onze christelijke sekswinkel?

Wij zijn benieuwd. Waar ben jij als bezoeker van deze christelijke sekswinkel naar op zoek? Ben je op zoek naar seksspeeltjes? Of zoek je juist naar inspiratie op het gebied van seks en intimiteit? Met behulp van jouw input kunnen we onze website en webshop nog verder verbeteren. Laat daarom gerust een reactie achter onderaan deze pagina! Dat kan natuurlijk geheel anoniem :). 

2 comments

  1. Fijn dat er een christelijke sekswinkel is. Ik zou graag meer lezen over fijne standjes voor meer intimiteit en spanning binnen een relatie.

    1. Hoi Ella,

      Bedankt voor je reactie, we gaan ermee aan de slag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

© lucyx.nl 2022