Eerste keer anaal

Tips om jouw eerste keer anaal zo lekker en soepel mogelijk te laten verlopen!

Zo geniet je van anaal!

Tips om voor de eerste keer anaal

Eerste keren zijn vaak spannend. De eerste keer zoenen, de eerste keer oraal, de eerste keer anaal. Gezonde spanning is leuk en lekker. In dit artikel geven we je tips om jouw eerste kanaal zo soepel en fijn mogelijk te laten verlopen! 

fijne eerste keer anaal

Veel vrouwen hebben er wel eens over nagedacht of over gehoord. Anale seks. Wanneer je nog nooit anale seks gehad hebt kan het een misschien wat eng zijn om ermee te beginnen om je partner te vertellen over je verlangen. Anale seks is wat ons betreft echter zeker een aanrader. Anale seks is erg lekker doordat de huid rondom de anus erg dun is. Ook bevinden zich rondom de anus vele aders. Deze zorgen ervoor dat het gebied erg gevoelig is. Met de juiste hoeveelheid glijmiddel, vertrouwen en geduld is jouw eerste keer anaal een heerlijke ervaring om nooit te vergeten en zeker om vaker te herhalen! 

anale seks vrouw
Tip 1:

Praat met je partner over anale seks

Op anale seks rust steeds minder een taboe. Gelukkig maar! In een relatie wordt het verlangen om anale seks te hebben niet altijd uitgesproken. Onze eerste tip is om anale seks te bespreken met je partner. Vind je het spannend om hierover te beginnen? Zet dan eens een filmpje op waarbij het stel het ook anaal doet. Op basis van dit filmpje kun je vragen wat je partner van anale seks vindt! Zien jullie het beide zitten om anale seks te hebben? Lees onze vervolgtips hieronder! 

Tip 2:

Eerste keer anaal? Gebruik glijmiddel!

De anus is een gevoelig gebied. Voor je eerste keer anaal raden we altijd aan om glijmiddel te gebruiken. We hebben de fijnste glijmiddelen voor anaal gebruik voor je op een rij gezet. 

glijmiddel anaal
eerste keer anaal massage
Tip 3:

Begin rustig te masseren

De anus is een gevoelig gebied. Wil je voor de eerste keer anaal gaan? We raden aan eerst wat glijmiddel aan te brengen op je anus of op de vingertoppen. Begin vervolgens de anus eerst rustig te masseren. Je kringspier zal zich ontspannen en dit is wellicht het moment om een vinger langzaam in te brengen. 

Tip 4:

Experimenteer met anaal toys

Is de massage goed bevallen en ben je klaar voor een volgende stap? We raden aan anaal toys uit te proberen. Denk bijvoorbeeld aan een buttplug of aan een kleine dildo of vibrator speciaal voor anaal gebruik.

Tips gevolgd? Klaar voor het echte werk, jouw eerste keer anaal!

Na het volgen van deze tips, ben je in principe klaar voor het ‘echte’ werk. Begin rustig en overhaast niets. Bouw het stukje bij beetje op en laat je partner langzaam toe. 

© lucyx.nl 2022