Veelgestelde vragen

Alle antwoorden op jouw vragen!

Vragen die ons regelmatig gesteld worden

Bestelling & discrete verzending

Bij Lucyx lees je regelmatig dat we jouw bestelling discreet verpakken en verzenden. Hieronder een voorbeeld van hoe dat er in de praktijk uitziet: 


We verpakken jouw bestelling in een blanco doos. Op de verpakking is de naam van onze webshop niet terug te vinden. Ook aan de stickers is niets af te leiden. Daarnaast krijgt de postbezorger standaard de instructie om jouw pakket niet bij de buren af te leveren! 

Nee! Als je niet thuis bent, hoef je niet bang te zijn dat jouw pakket bij de buren wordt afgeleverd. De postbezorger krijgt standaard de instructie mee om jouw pakket niet af te geven bij de buren. 

Bij Lucyx betaal je veilig en vetrouwd via iDeal. Dit is dan ook gelijk de meestgebruikte methode door onze klanten. Daarnaast kun je ook met creditcard en PayPal betalen. 

Wat is mogelijk op het gebied van

Retouren & ruilen

Artikelen kunnen geretourneerd worden mits de verzegeling niet is verbroken. Gezien het om hygiëneproducten gaat (waaronder vibrators, bdsm seksspeeltjes en dildo’s)  is het belangrijk dat de verzegeling intact is. Is dat niet het geval? Het is dan helaas niet mogelijk het artikel (of de artikelen) te retourneren. Neem bij twijfel contact op met onze klantenservice via info@lucyx.nl. 

Wettelijk gezien heb je recht om binnen 30 dagen jouw gekochte artikelen te retourneren. Belangrijk: een aantal items kunnen niet geretourneerd worden. Het gaat in dit geval om: 

  • Seksspeeltjes (waaronder dildo’s, vibrators en bdsm speeltjes); 
  • Condooms; 
  • Glijmiddelen; 
  • Kousen, strings en panty’s. 

 

© lucyx.nl 2022